אי פתיחה של מיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

04/12/2015 | 12:44 | מאת: חני

יש לי קוצר נשימה ולאחר בדיקות מקיפות גילו שמיתרי הקול אינם נפתחים מספיק. הרופא אמר שעלי לעבור ניתוח ושאני אקח בחשבון שהקול יפגע. האם יש משהוא טבעי שיכול לחזק את מיתרי הקול כדי שיפתחו יותר?

11/12/2015 | 20:57 | מאת:

האם תואר שיתוק של מיתרי הקול? דו צדדי? האם עברת בירור נוסף כמו צילום CT של הצוואר והחזה? לא ידוע לי על טיפולים טבעיים לחיזוק אבל צריך להבין טוב יותר מה בדיוק הבעיה

13/12/2015 | 07:27 | מאת: חני

יש שיתוק דו צדדי. ועברתי CT ראש צוואר. האם קלינאית תקשורת תעזור? או תזונה נכונה?