ניתוח לייזר בהריון

דיון מתוך פורום  צרידות

11/08/2015 | 08:24 | מאת: חגית

שלום בעקבות שטף דם שאינו עובר במיתרי הקול, הומלץ לי על ידי הרופא לעבור ניתוח לייזר במיתרי הקול. אני מנסה להיכנס להריון בתקופה זו. האם מותר לעבור את הניתוח בהריון? תודה! חגית

15/08/2015 | 22:17 | מאת:

ניתוחים מסוג זה עדיף לבצע לפני או אחרי הריון. זה לא נחשב ניתוח דחוף לכן לא מוצדק לבצעו בהריון, בטח שלא בטרימסטר הראשון. אם זה חשוב לך תנסי להספיק לבצע את הניתוח לפני הריון.

18/08/2015 | 17:29 | מאת: חגית

תודה על התשובה. במידה ואהיה בהריון, והניתוח יידחה, האם יכולה להיות החמרה במצב? כלומר אם אמתין שנה עד שאעשה את הניתוח, זה עלול לפגוע במיתרי הקול?