יבלות פפילומה בגרון

דיון מתוך פורום  צרידות

07/01/2015 | 21:19 | מאת: אמה

קראתי פה את אחד ההודעות בוא אישה התלוננה על יבלות כאלה שיש לבן שלה בן 7 איך ילד יכול להידבק בזה?? האם זה בשעת הלידה? האם מדובר על יבלות במיתרי הקול ? האם ההדבקות הוא ביחסי מין?

15/01/2015 | 15:20 | מאת:

על מנת לעשות סדר: יבלות נגרמות מנזק כתוצאה משימוש מאומץ במיתרים, צעקות וכו'. זה מופיע בכל גיל אצל ילדים ומבוגרים. זו לא מחלה מדבקת בשום צורה שהיא. פפילומות זה נושא אחר לגמרי - זוהי מחלה הנגרמת על ידי וירוס, המועבר בכמה דרכים, כולל גם ביחסי מין.