הסרת ציסטה ממתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

27/10/2013 | 17:28 | מאת: היילי

לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח להסרת ציסטה ממתרי הקול. הניתוח עבר בהצלחה וביופסיה שנלקחה מהציסטה יצאה תקינה. במהלך תקופת ההחלמה הקפדתי על כל ההנחיות אשר קיבלתי במהלך האישפוז, כולל הפסקת עישון. זה אולי נשמע קצת הזוי לשאול רופא שאלה כזו, אבל רציתי לדעת מתי למעשה אוכל לעשון שוב? כלומר מתי הניתוח שעברתי כבר לא מהווה יותר פרמטר מבחינת הסיגריות? תודה רבה מראש

27/10/2013 | 22:36 | מאת:

אני מסכים עם דבר אחד: "זה אולי נשמע קצת הזוי לשאול רופא שאלה כזו". קיבלת מתנה - הזדמנות יוצאת דופן להיגמל מההרגל הרע הזה לתמיד - הזדמנויות צריך לנצל !!! בהצלחה