צרידות כשבועיים וחצי

דיון מתוך פורום  צרידות

28/08/2013 | 23:57 | מאת: תמר

למעלה משבועיים שאני סובלת מצרידות, בקרתי אצל רופא המשפחה לפני כשבוע והוא אמר שיתכן שזה נובע מירידת לחץ ושהדבר אמור להשתפר בימים הקרובים, הצרידות ממשיכה וכעת אני סובלת בכאב גרון בצד שמאל, הגרון אינו נפוח או אדום. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בנוסף לפני כחודש עברתי טיפול שורש וסבלתי משטף דם ואלרגיה בחניכיים, האם יתכן ויש קשר בין הדברים? אשמח לתשובתך, תודה רבנ

01/09/2013 | 01:31 | מאת:

מה זה בדיוק ירידת לחץ? אין קשר בין טיפול שורש לצרידות. צרידות + כאב בגרון משמאל = יתכן ויש בעיה במיתרי הקול. רק רופא אא"ג עם המיכשור שברשותו יכול לראות את האזור הזה לכן אני מציע לך לגשת להיבדק כדי לראות האם צריך לעשות משהו.