צרידות מתמשכת

דיון מתוך פורום  צרידות

13/05/2013 | 22:41 | מאת: פאולו וייס

שלום, שמי פאולו ואני פונה אלייך בשם אשתי הסובלת מצרידות כבר שלוש שנים בערך, בבדיקה אצל רופא א.א.ג נרשם "ב-FO הלרינקס תקין, בעת הפקת קול סגירת המיתרים אינה מלאה עם "בריחת" אוויר, תנועה חלקית עד כמחצית הדרך של המיתרים המדומים בעת הפקת קול." חשוב לציין שאישתי בהריון בחודש החמישי וזה הריון שלישי בשנים האחרונות, כל ההריונות לוו בהרבה הקאות. האם יש קשר? האם ניתן לטפל באמצעות תרגילים עצמיים שהיא תוכל לבצע בבית? תודה רבה,

14/05/2013 | 17:25 | מאת:

תוצאות הבדיקה לא לגמרי ברורות לי. אתה אומר שהצרידות נמשכת כבר 3 שנים כך שזה לא קשור להריון הנוכחי ולהקאות. חוסר סגירת אויר יכול להיות בגלל נפיחות כלשהי במיתרים או הפרעה בתנועה שלהם. מציע לכם לעבור בדיקה סטרובוסקופית של המיתרים במרפאה המתמחה בתחום. אח"כ אפשר יהיה לדבר על המלצות מדויקות.