תזונה נכונה לאחר ניתוח להסרת פוליפ במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  צרידות

14/09/2011 | 14:39 | מאת: קארין

שלום ד"ר, אני בת 21 ועברתי לפני 6 ימים ניתוח להסרת פוליפ (גדול מאוד) במיתרי הקול. כששוחררתי מביה"ח קיבלתי כדורים - אומפרדקס והונחתי להימנע מאכילת חריף, קפאין, עגבניות.. שאלתי היא מהם המאכלים הספציפיים שצריך להימנע מהם בתקופה זו, אני רוצה לדעת בודאות כדי לא לגרום נזק למיתרים שאלה נוספת היא, כמה זמן לוקח לקול "לחזור לעצמו", כרגע הקול שלי זעיר ונורא מוזר, אפילו צרוד עדיין תודה מראש והמשך יום טוב,

14/09/2011 | 23:52 | מאת:

שלום קארין עברת ניתוח לפני 6 ימים, הכתובת לשאלות מסוג זו וכל שאלה אחרת הקשורה לניתוח - היא המנתח שלך. הוא יודע מה עברת ומה הכיח מתאים כעת. רפואה שלמה.