צרידות לאחר דיקור FNA

דיון מתוך פורום  צרידות

21/07/2017 | 22:13 | מאת: סיגל

שלום. לפני כחודש וחצי עברתי דיקור FNA בבלוטת המגן שיצא תקין (מעקב אחר קישרית בגודל 1 סמ. בדיקות בבלוטת התריס תקינות). מאז הקול שלי השתנה והפך צרוד. כשאני מרימה את הקול הוא לעיתים נעלם. אציין שבדיקור לקחו 5 דגימות, הדקירות היו מעט חזקות וגרמו לשטף דם כחול שנשאר זמן רב. האם יכול להיות קשר בין הדיקור לבין שינוי הקול והצרידות? תודה

25/07/2017 | 00:14 | מאת:

לא אמור להיות קשר כלשהו בין דיקור בלוטת התריס לבין צרידות. האתר ממנו נלקחות הדגימות, ברקמת בלוטת התריס, רחוק משמעותית מהמיתרים. יכול להיות שיש סיבה אחרת לצרידות. יש להיבדק על ידי רופא אא"ג