קשקשת שומנית

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

30/04/2016 | 16:53 | מאת: אושר

היי, לפני כשנה הופיעה נשירת שיער בלתי מוסברת. בתחילה שללו הרופאים חסרים תזונתיים. במשך כל התקופה סבלתי משיער מלא בקשקשים. בחודשים האחרונים שמתי לב כי השיער נושר עם כמן בלוטה/צינור בצבע לבן (לרןב יחסית גדולים) שמכסה את קצה השיערה. חשוב לי לציין שאני חופפת פעם ביומיים עם שמפו של חברת קמדיס אשר נועד להפחית בעיה סבוראית, אך מומלץ לחפוף בו רק פעמיים בשבוע לטיפול מונע. אני משלבת עם שמפו קראטין ובנוסף משלבת עם חפיפה פעם ראשונה עם שמפן קמדיס ובפעם השניה עם שמפו הקראטין. אשמח לשמוע עצב לפתרון הבעיה, תודה רבה.

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית