סבוריאה?

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

28/11/2015 | 23:19 | מאת: טובה ישראל

אובחנתי לפני 6 שנים שיש לי פסוראזים בצורת רבדים במרפק ונקודות פולקולריות באיזורים שונים בגוף. כרגע יש לי התפרצות של המחלה. טופלתי בכל מיני משחות,מס" אישפוזים,קורטיזון דרך הפה גרם לרגישות פוטותרפיה לכיויות,ניאוטיגזון לתופעות לוואי.בתקופה באחרונה דווקא בצד שמאל של הפנים כתמים אדומים ויבשים, מעל הגבות קשקשת,לחיים ברקה השמאלית ופצעים בכף יד שמאל.העיניים עיפות ומגרדות.האם זו נגזרת של הפסוריאזיס? סבוריאה? איך אפשר לעזור לי? תודה מראש

סביר שכך. יש לחפש מענה טיפולי בסבלנות דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית