סבוריאה בגבות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

19/11/2015 | 11:19 | מאת: יוסי גבאי

שלום דוקטור, ישלי כבר כמה חודשים יובש מוגבר באזור הגבות שמלווה בקשקשים. לראשונה שמתי לב לזה שתמיד אחרי מקלחות היה לי הרבה חומר לבן מוזר באזור הגבות ובוקר אחרי זה היה לי קשקשים בגבות. אני מטפל בזה בקרם שרופאה המליצה לי עליו בשם אטופקלייר,הוא עובד מצויין וזה כמעט לא חוזר לי ואני מאוד מרוצה ממנו אבל לפעמים חוזר קצת היובש. העניין שמטריד אותי הוא שכל העניין הזה גורם לנשירה חמורה באזור הגבות וכבר יש לי חורים בכל הגבות. כמעט כל תסמיני המחלה עברו (אחרי המקלחת יש ירידה משמעותית בחומר הלבן שיש על העור והיובש קטן מאוד ) אבל הנשירה ממשיכה ונושרת לי 1-3 שערות כל יום . ברצוני לשאול מה יכול לגרום לנשירה הזאת וכיצד לטפל בזה נ.ב : עדיין לא אובחנתי אצל רופא עור כי אני מחכה לתור שלי אבל כל התסמינים מראים שזה סבוריאה

19/11/2015 | 11:23 | מאת: יוסי גבאי

יש רק שאלה ששכחתי לשאול: 1.האם יש תוספי תזונה או ויטמינים שאני יכול לקחת שימנעו נשירה ויזרזו את צמיחת השיער 2. איזה עוד גורמים יכולים להיות לנשירת שיער בגבות

19/11/2015 | 11:28 | מאת: יוסי גבאי

באמת סליחה שזה ככה מפוזר... אני בן 16 . רק רציתי לציין.

נשירה לא קשורה לסבוראה. אשמח לנסות ולסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.r-acky.com

26/11/2015 | 13:32 | מאת: יוסי גבאי

נכון אבל כאשר מתפתחים על העור שמתחת לגבות שלי קשקשים ועור יבש אני מוריד אותם. השיערה יורדת עם הקשקש. ועוד שאלה :האם יש דרכים לעצור את הסבוריאה ואם לא אז כיצד לטפל בזה? ואני לא היחיד יש מלא בפורומים ברשת שמקשרים את הנשירה לסבוריאה -שעם תחילתהסבוריאה והקשקשים הנשירה התחילה ולכן אני חושד שזה בגלל הסבוריאה?

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית