תרופות לסבוריאה של העור בדחיפות

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

11/07/2015 | 07:39 | מאת: גלית חזרתי קופרשטין

שלום רב, במשך 3 שנים בעלי סובל מפריחה בלתי מוסברת ,בכל הגוף אולם,לא בפנים. הפצעים מאוד מגרדים במיוחד בשמש.שנה שעברה הוא קיבל זריקת סטרואידים שעזרה לו רק לשבועיים אך זה לא הפתרון . בעלי עבר את כל בדיקות האלרגיה ודבר לא נמצא. ניתנה לו משחה שקצת מקלה .האלוורה שהוא מורח עוזרת לו לרבע שעה. הוא מתקלח 4 פעמים ביום עם מים בלבד וזה קצת מקל. האם יש תרופות אחרות שיכולות לעזור?

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית