סבוריאה?

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

28/08/2013 | 00:27 | מאת: מיקי

שלום רב, בתי בת שנה ושמונה חודשים ויש לה תופעה שקצת קשה לי להסביר אותה. השיער שמאחורי האוזניים ומאחורה מכוסה בחומר צהוב לבן שנראה כאילו שמו לה שם ג'ל שלא יורד. השיער באיזורים אלו קשה ולא נעים למגע. יש לציים שהחומר הדבוק הזה לא נמצא על הקרקפת ולא מתחיל משורש השיערה.. ניסיתי לבדוק מה זה ולגרד מהשיערה את החומר וזה מתפורר כזה ושומני. יש כבר כמה שיערות שהחומר נהייה עליהם צמיגי ולכן השיערה נתלשת בקלות כשמושכים אותה. יש לציין שיש לה כתמים אדומים בקרקפת אך, כך היא נולדה עם כתמים ואנחנו הנחנו שאלו כתמי לידה. לילדה יש המון שיער והיא מזיעה מלא. יש קשר בין הדברים? הקרקפת שלה ניראת טוב ואין עליה קשקשים או קילופים. חשבתי שאולי היא סובלת מסבוריאה אך כשקראתי על זה קצת, זה לא בדיוק מתאים אחד לאחד למה שיש לה..מה יש לה?

לאור תאורך, לטעמי דווקא יכול להיות. ממליץ לפנות לרופא עור לקבלת אבחון וטיפול מתאים. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית