טיפול בסבוראה

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

10/02/2013 | 16:00 | מאת: A

הי אני מיואש! מיליון קשקשים ואני משתדל לא לגעת בשיער כי מייד צריך לנער את עצמי מהקשקשת שנוחתת על כתפי. משתדל ללבוש רק חולצות בהירות וכל הזמן בודק כתפיים. סיוט! למזלי יש לי שיער לבן לרוב כך שזה קצת מסתיר... הובחנתי ע"י דר' הרט כ"חולה סבוראה כרוני" ועולמי חרב. ניסיתי שמפו רפואי, כל סוגי שמפואים נגד קשקשים וגם סבון עם PH נמוך. כלום לא עוזר! אנא עזרתכם בעצה טובה או תרופה יעילה...אנא!! בברכה A

בשימוש נכון בשמפו רפואי מתאים ניתן להגיע להקלה משמעותית בסימפטומים. ד"ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין רפואה אסתטית www.dr-acky.com

19/02/2013 | 22:34 | מאת: A

קראתי שאלות. ותשובות בפורום אך אני מתקשה לאמץ תרופה יעילה עפ תחושות סובייקטיביות של פציינטים. אנא המלצתך לתרופה יעילה באמת... שוב תודה

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית