סבוריאה בצידי האף ---

דיון מתוך פורום  סבוריאה - דלקת עור חלבית

22/02/2017 | 21:59 | מאת: אור

אהלן דוקטור כבר 4 שנים סובל מסבוריאה בצידי האף בשנתיים וחצי הראשונות הייתי סובל מעור אדום בצידי האף וגם מקשקשים בצידי האף שמאפיינים סבוריאה הייתי מורח קרם SEBOCALM והעור האדמומי והקשקשים היו נעלמים והעור היה חוזר למצבו הרגיל בשנה וחצי האחרונות אני סובל מעור אדמומי תמידי שלא חולף במשך שנה וחצי לא חוזר למצבו הרגיל ופעם בחודש לערך מופיעים קשקשים המאפיינים את הסבוריאה רציתי לדעת מה לדעתך הסיבה לדבר שהעור אדמומי במשך שנה וחצי ולא נרפא תודה

אשמח להביע את דעתי לאחר בדקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום סבוריאה - דלקת עור חלבית