חברה לעבודה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

17/12/2016 | 13:27 | מאת: מישהי

שלום רב אני עובדת מאוד מסורה במקום עבודתי יש המון קהל מבוגרים צעירים וילדים אני אהובה על כולם וביום שאני לא מגיעה כולם שואלים עליי יש לי בעבודה חברה שמחכה לרגע שלא אגיע בכדיי שתתפוס את מקומי מחכה שאצא מוקדם או אאחר ואפילו פנתה למנהלת שתשנה ביננו את המקומות זה מוציא אותי מדעתי היא כאילו נושפת לי בצוואר כל יום שואלת אם מחר אני מגיעה מתי אני מסיימת אם אני מתחילה מאוחר או מוקדם אני ממש מתאפקת נושכת שפתיים לא לריב איתה זה מעיק לוקח ממני המון אנרגיות לאחרונה אני מרגישה חנוקה להכנס לעבודה בבוקר ולצאת בלילה עובדת עד 20:00 פניתי למנהלת בבקשת עזרה להוריד לי משרה או לשנות לי שעות וזאת נענתה בחיוב אלא מה נחשו.....כמובן שהמתחרה תתפוס את מקומי זה מקומם אותי מעציב אותי וחושבת אם לא עשיתי טעות בשינוי השעות ולתת לה לנצח אני מרגישה כאילו היא אחראית להחלטה שלי מאז ששמעה על ההחלטה לא מפסיקה לשאול מתי אני מתחילה בשעות החדשות הייתי אמורה להתחיל אבל חלק מהצוות היה חולה ונאלצנו לדחות את השינוי היא פשוט הייתה עצובה ואמרה אני צריכה לשנות את היומן שלי פשוט תיכננה ורשמה ביומן מתי אני מסיימת מוקדם אני לא יכולה להיות במחיצתה יותר לתת לה לנצח????? אנא עזרתכם

יתכן ואני טועה; נראה לי שכדאי להתבונן על ההתנהגות של הקולגה מזוית אחרת. יתכן שהיא צריכה עוד שעות להעלאת ההכנסה שלה. ממה שנראה לי, אותה גברת מנסה לתאם איתך את שעות העבודה; לא להתחרות בך. אם מה שאני מרגיש אינו נראה לך, יצכן ומה שיסייע לך זה התרחקות פיזית: פני לממונה עליכן ובקשי שינוי מיקום ותפקיד. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה