מילה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

26/02/2016 | 22:24 | מאת: א

שלום אני נשואה מיזה 18 שנה אני מאוד אוהבת את בעלי באופן כללי אנחנו חיים יפה הבעיה העיקרית שבחיים לא זכיתי שבעלי יגיד לי אני אוהב אותך זה ממש כואב לי מה עושים במצב כזה

גברים רבים גדלו על מסורת של 'גבר לא בוכה', דהיינו לא מראה רגשות. זה כבר לא תופס אצל הרבה מהדור הצעיר, אבל בהחלט מצוי אצל אלו שהיו בני 20-30 לפני 20 שנה. הפתרון הוא מה שנקרא בספרים: 'למידת חיקוי'. וזה אומר: תלמדי אותו ע"י דוגמאות: מתי, ואיך אומרים 'אני אוהב אותך'. תשאירי לו פתקים, תשלחי לו תזכורות טקסט, תרשמי לו ביומן, ותלחשי לו באוזן. בדיוק כמו שמלמדים ילד איך לאמר 'תודה', בבקשה', וכו'. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה