חוסר תעסוקה חוסר זוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/02/2016 | 22:39 | מאת: רינת

שלום רב.שמי רינת אני בת 36 לפני חודש סיימתי לימודים ועד עכשיו אני מחפשת עבודה ואפילו התנדבות ולא מוצאת.בנוסף אין לי בן זוג וזה גם מעיק עלי.אני קמה כל בוקר מיואשת עם חוסר תעסוקה.איך אפשר לקום בבוקר ולהרגיש חיובי גם בלי עבודה ובן זוג? אשמח לקבל טיפים איך לצאת מייאוש ודיכאון בנושא הזה במקום טיפול נפשי כזה או אחר?

24/02/2016 | 22:40 | מאת: רינת

אשמח לדעת כעזרה עצמית איך להתמודד עם הייאוש שאני קמה כל בוקר עד שאמצע עבודה או התנדבות או מסגרת כזו או אחרת.תודה.

24/02/2016 | 22:46 | מאת: רינת

אני רוצה לחזור לקום בשמחה בבוקר,כמו עד לפני שסיימתי את הלימודים,אשמח לעצה תודה.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה