זוגיות עם גרוש

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

20/01/2016 | 13:44 | מאת: דלית

שלום, אשמח לקבל תשובה בנוגע לעניין הבא: אני בזוגיות עם גבר גרוש מזה שנתיים, כאשר בתחילת הדרך הוא היה פרוד. חיכיתי לו כשנה עד שיתגרש סופית. הבעיה מבחינתי שהוא עדיין חיי עם גרושתו, בטענה שזה בגלל הילדים. האם כל זמן שאני מאפשרת לו להיות גם פה וגם שם, הוא לא ימהר לעשות כל שינוי? הרי אני מעוניינת להתחיל חיי זוגיות ומשפחה ביחד אתו ומצב זה לא מתאפשר לנו בתנאים אלו. איך עלי להתנהל מבלי להרגיש שאני מפספסת אותו או הזדמנות להתחיל משהו עם מישהו אחר? תודה על העזרה.

כדאי לקבוע מועד. דד-ליין זה דבר טוב, שממריץ מוטיבציה ומגביר מחויבות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה