אני לא יודעת מה יהיה הסוף

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

08/11/2015 | 22:33 | מאת: קרן

ערב טוב. יש לי חבר מעל 4 שנים. כבר מדברים על מיסוד. לפעמים זה מרגיש שזה עומד לקרות ולפעמים פחות. חווינו כמה פרידות בקשר אבל גם התגברנו עליהן והמשכנו. אנחנו בגילאי ה30 פלוס. מאד אוהבים קרובים ומחוברים. חשוב לציין שלחבר שלי יש נטייה לכעס ולביקורתיות יתר. לפני ככמה חודשים הוא התהפך על עצמו בכך שהוא לא רוצה שנגור יחד ושלח לי מסרונים לא ברורים על לעזוב את הבית וכמה שאני לא תורמת לקשר ולא עושה מספיק. לשוב לומר ששמנתי עקב נאילת כדורים נגד חרדות ומאז ירדתי במשקל אך לא כפי המצופה בשבילו. הוא מאמן כושר. ולאחרונה אין לי כח להתאמן ואני במצב ירוד ודאון שכזה. חשוב לציין שיש ליocd. שוב פעם היום חבר שלי שלח לי מסרונים שהוא לא רוצה להמשיך לגור יחד וזה או אני או הוא יוצאים מהדירה. וכמה שאני לא עושה כלום ולא מספיקה בבית. חשוב לומר שרק אתמול דיברנו על מעבר דירה לא ברור. זה מצבים שחזרו על עצמם בעבר אולי 4 או 5 פעמים. אבל אני מרגישה שאני כבר לא יכולה יותר לשאת את זה!! את הפגיעות והדיבור המזלזל הזה ברגע של התקף. אני אוהבת אותו ותמיד ראיתי בו כבעל ואבא לילדי.. אבל אני לא יודעת מה לעשות

החבר, אינו 'ככה סתם' כועס וביקורתי; סביר להניח שהציפיות גורמות לאכזבות. שוחחי איתו על מה שהוא מצפה, ותבחני אם הוא ענייני, והאם זה מסתדר עם מה שאת רוצה. אל תפחדי מפרידה: טוב יהיה למצוא בן זוג ששמח בחלקו (דהיינו בך) מאשר להמשיך עם מי שכל הזמן מקטר על מי שלידו (דהיינו את). כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

10/11/2015 | 11:49 | מאת: קרן

תודה על התשובה הזריזה. חשוב לי לציין שמס פעמים תכננו לעשות יחד ספורט ותזונה והוא עצמו לא באמת עמד בזה. היה אוכל שטויות וכו. כאילו המצב שלו זה בסדר וכשאני מכניסה משהו " לא בריא" הביתה אני מריכה לקבל עונש כביכול.. המצב הזה קרה גם לפני חצי שנה שהוא ממש ירד עליי ואחרי שבוע בא והתנצל. לי כבר הכח מתחיל להיגמר. אם אז לא הייתי מקבלת את המילה פרידה. היום יותר קל לי עם כל האהבה אליו זה פוגע לי בבריאות ומערער את הביטחון כל פעם מחדש. לא כשרבים משחררים קיטור ועוזבים. ואז הוא פוגע יורה עליי ויורד עליי הוא מאמן כושר וגם הוא צריך להוריד בשומן. אבל איכשהו את בעיותיו מפיל עליי. האם אתה חושב שיכול להיות שישנה התערבות חיצונית שגורמת להתקפים האלה? משפחה? חברים?

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה