בהמשך

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

26/06/2015 | 15:34 | מאת: שרון

שלום רב, בהמשך לשאלתי מיום 14.03.15 והתשובה עליה , דיברתי ארוכות ומספר פעמים עם אישתי על הרעיון שהעלית שתפנה לטיפול פסיכולוגי , ואולם , היא אינה מעוניינת. לטענתה היא עברה טיפול פסיכולוגי ממושך בן 11 שנים , והיא מודעת לעצמה ואיננה זקוקה לטיפול. אני מצידי כבר פתחתי תיק גירושין ויש תאריך לדיון . לכשנודע לה על הצעד בו נקטתי היא מתנהגת בשני אופנים סותרים. מצד אחד היא טוענת , שהיא איננה מעוניינת להתגרש ממני , וכי אני הבעל הטוב ביותר בעולם , ומצד שני , היא מסכימה להתגרש . כך אני מוצא את עצמי בהתלבטות של כן ולא . ברור הוא , שכפי שהגשתי את התביעה , באותו אופן אני יכול " למשוך " אותה חזרה , ומצד שני , האם זה צעד טוב או לא ? לא אלאה בשאלתי , ואולם יש בעיות קשות נוספות מעבר לבעיית האלכוהול . גירושין זה הצעד האחרון בו רציתי/ רוצה לנקוט, במילים אחרות , גם אני עדיין מתלבט , אך האם קיימת אופציה אחרת נוספת במצב העניינים אותו אני מתאר ? תודה.

יש הרבה דברים שאפשר לעשות ולהועיל באמצעות שירשור שאלות ותשובות, ויש דברים שמורכבותם אינה מתאימה לפורמט כזה. אתה צריך היוועצות אישית שתיקח יותר מכמה דקות, ותייצר כמה תסריטים אפשריים. אם המדיום האינטרנטי מתאים לך, כנס לחלק העברי באתר שלי, ותראה את אופן פעילותי http://www.dr-joseph.com אם מפגש אישי עדיף, יש רבים וטובים באזורך שיכולים לסייע. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה