האם יש מכון שבודק התאמה מינית

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/06/2014 | 09:47 | מאת: אלי

האם יש מכון שבודק התאמה מינית. לא רק מתקן, אלא בעיקר בודק לקראת חתונה... כתבה ישנה הצביעה על המכון בשיבא שמתיימר לעשות כן. האמנם? הכיצד ייעשה?

לפני כשבע-שמונה שנים התפרסמה תאוריה חדשה יחסית אודות 'מהי אהבה' ו 'התאמה זוגית'. הנה מקור שממנו ניתן לדלות הרבה רקע מחקרי: http://en.wikipedia.org/wiki/Triangular_theory_of_love אבל, זה לא 'התאמה מינית' - שזו חוויה ו'אמתת שאותה ניתן לחוש, לא לאמוד בכילים מדעיים (עדיין, למיטב ידיעתי, ויתכן שאינני מעודכן). למרבה הצער, יש תרבויות בהן גיל החיתון של הבנות הוא בעייתי וגם כל הדתות שוללות מגע מיני טרם החתונה; יוצא מכך שהאפשרות ל 'התאמה מינית' אינה קיימת עבור רבים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה