משבר גיל ה- 40 אצל בעלי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

07/05/2014 | 11:18 | מאת: אני

אני ובעלי כבר 13 שנה יחד, יש לנו 4 ילדים בני 10-8-3-1.5 מבחינה כלכלית בעלי מפרנס יחיד כעצמאי בעבודות קבלנות (מזה כשנה וחצי )אני עקרת בית כבר מאז הריוני הראשון. חיים בממוצע פלוס- לא עשירים ולא עניים. בעלי מרגיש שלא מיצה או ממצה את חייו כפי שהיה רוצה... טוען שעובר עליו משבר גיל 40. משליך על הזוגיות שלנו המון מתח - כיצד ניתן להציל את נישואינו לפני שיחמיר?? דחוףף בבקשה

תופעת ה'שחיקה' אינה ייחודית לגילאי ה 40. תוכלו לקבל כמה רעיונות באמצעות כמה כתבות באתר שלי. http://www.online-counseling-dr.com/Hebrew_Articles_on_Sexuality.html כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה