לצאת עם גרושה פלוס

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

05/05/2014 | 09:43 | מאת: אורי

היי, אני בן 30 מחפש זוגיות כבר המון זמן אני יוצא כבר שנתיים עם בחורה בת 27 עם ילדה הילדה חמודה אני מתחבר אליה ולבת זוג שלי יש כימיה נהדרת , אבל לפעמים אני ממש מרגיש תחושת מועקה אני יושב אצלה בבית ופשוט רוצה ללכת לפינה שלי כי אני מרגיש סוג של כבדות ,אני חוזר הביתה ואחר כך חוזר לבית של בת הזוג ששם נמצאת הילדה , אני מרגיש המון פעמים כשאני יוצא לבלות עם הבת זוג שלי נפלא ממש כימיה נהדרת התאמה מושלמת אפשר לומר אך כשאני חוזר לביתה עם הילדה והכל אני שוב מרגיש סוג של כבדות אני מנסה להתגבר על הנושא למען הזוגיות אבל לא תמיד מצליח ובורח כמה וכמה פעמים לביתי שלי או לחברים אני כבר לא יודע מה לעשות האם להמשיך את מערכת היחסים הזו עם האהבה החזקה או להמשיך הלאה ולמצוא רווקה שעשויה להתאים לי הרבה יותר מה לעשות אשמח אם תייעצולי

אתה מחפש את הזוגיות אבל שנתיים בקשר לוהט... האם זה נשמע ענייני? אם אתה מחפש (עדין מחפש), ובו זמנית מצוי בקשר איתה עד ש.. - וזה טוב לשניכם, מה טוב. אם אתה עדיין רק בשל לקשר זוגי, ולא לבניית קן משפחתי, גם זה 'מה טוב' - אם וכאשר בת זוגך מסכימה לזה. סביר כי החלק הזה לא 'סגור' אצל שניכם, ואם זה אכן כך - סביר כי נוצר קונפליקט שמעיב את תחושותיך. אם מה שאני משער נכון, טוב אם תשוחח עם בת זוגך ותבהיר לה שאתה לא מוכן נפשית למעבר מ'זוגיות' לנישואין, כך ששניכם תיישרו את הציפיות ותימנעו מלחצים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה