זקוקה לעצה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/04/2014 | 20:59 | מאת: שרון

שלום רב. אני בת 36, יצאתי עם בחור רווק מבוגר ממני במעט במשך חודשיים, וערב אחד עשיתי משהו שעיצבן אותו(מגוחך כמה שזה נשמע, עשיתי כאילו אני מוציאה לו שחורים, אבל רק נגעתי לו בעור ולא עשיתי לו כלום באמת), והוא אמר לי שאם לא אפסיק הוא יתן לי סטירה. אחר כך הוא הכחיש שאמר זאת, ואחר כך הודה שאמר זאת ואמר לי שזה בגלל שאני מתעללת בו. עוד הוא אמר שהוא יתן לי מכה בטוסיק והפעם זה לא יהיה בצחוק אלא זה יהיה כואב. מאוחר יותר אמרתי משהו בטון שלא מצא חן בעיניו (רציתי להגביל אותו שלא יאכל משהו שאסור לו בדיאטה) והוא אמר "אני לא ילד קטן, תזהרי מזה, מהטון הזה". אני נפרדתי ממנו בשל כך, ולמרות שהוא רצה לתקן לא הייתי מעוניינת. חברותיי אמרו לי שזה בטח היה בצחוק כל מה שהוא אמר, אבל אני ממש לא חושבת שהן צודקות. לדעתי זה היה משהו שצריך להדליק נורה אדומה. לכן רציתי להתייעץ ולקבל חוות דעת מקצועית בנושא. תודה רבה.

שלום רב. לסיים קשר תמיד תוכלי . אם יש ענין מיצד הבחור ואת מעונינת בזוגיות נסי שוב, כי הוא עצמו אמר שהבין שטעה. בכל קשר יש גם קשים היכולת שלנו לסבול אי נוחות רגשית מקדמת את הקשר הזוגי.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה