בלבול

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

13/04/2014 | 23:26 | מאת: קרנית

יש לי חבר כבר קרוב ל3 שנים, אנחנו גרים יחד מעל שנתיים, בתקופה האחרונה בערך מספר חודשים יש לנו הרבה ריבים עקב בעיות בקשר, בגלל שתקופה לא מצאתי עבודה,וגם עליתי מאד במשקל וזה מאד מאד מפריע לו, אני מבינה את זה וגם לי זה מפריע אבל אולי לא ברמות שלו זה כן, הייתה תקופה שהוא יותר מדי לחץ עליי לעשות משהו עם זה וכבר הרגשתי מבחינה פסיכולוגית שאולי אני לא מצליחה לרדת במשקל והתרגלתי למצב, בן זוגי מאמן כושר במקצועו ותמיד הרגשתי שהוא בתור אדם האחד בשבילי, כל הזמן אומר כמה הוא אוהב אותי ואני האחת שלו וכו, לפני שבוע בערך יצא לי לדבר איתו על לקדם את הקשר כי הרגשתי שמשהו צריך להתקדם, התחלתי לעבוד וללמוד ולשמור על המשקל, דברים זזו, ואז פתאום הוא ענה בחוסר ביטחון שהוא לא יודע אם זה נכון לו, וזה דיי ערער אותי, גם מצאתי שלאחרונה הוא מדבר עם בנות מהמכון כושר בהודעות ללא כוונת בגידה אבל זה נורא הציק לי, או שהוא מדי פעם נהנה מסרטי פורנו שזה גורם לי לבחילה, פתאום משהו בתחושה שלי השתנה , כאילו משהו ישתנה וזה לא אותו אדם שאני מכירה..קצת מבולבלת... כל הזמן נזכרת במקרה ששוחח עם הבחורה מהמכון ובזה שהוא רואה סרטי פורנו מחליא אותי.. פתאום ההרגשה של הקירבה אליו נעלמה במקצת, מבולבלת

מטרת המגורים המשותפים היא לבדוק את אורח החיים הזוגי. אם וכאשר ישנן תופעות שאינן מתאימות לאחד הצדדים, או שמבררים ומתגברים, או שמחליטים ש 'זה לא זה'. את לא צריכה לראות את ההתנהגות העכשוית של בן זוגך כבעייתית, אלא את שלשלת ההתרחשויות, שנתפסת כבעייתית עבורו. במקום להרגיש דחיה, כדאי להעביר תחושת השתתפות - אמפטיה. מה שחשוב עבורו - לא צריך להיות נדחה על ידך. סביר שהמראה החיצוני שלך חשוב לו, והיותו מאמן כושר רק מעלה את חשיבות העניין. בקיצור: תעשי בדק בית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה