טלפון לאקס

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

12/02/2014 | 16:53 | מאת: מיטל

אני והאקס היינו יחד כחצי שנה וסיימנו את הקשר לפני כחודשיים. אני בת 28 והוא בן 32. צלצלתי לפני כמה ימים לאחל לו מזל טוב ליום ההולדת ועל המשפט הראשון התגובה שלו היתה "אני יוצא עם מישהי חדשה שבועיים" ואני ישן אצלה באופן קבוע.. והכלב שלה נכנס אלינו למיטה, הוא מזכיר לי את הכלב שלך וגם סיפרתי לה עלייך ושגם לך יש כלב... אני צלצלתי ממש רק כדי לאחל מזל טוב ואפילו לא אמרתי שום דבר שיכול להתפרש כרצון לחזור. (ואפילו לא הזכרתי בחור שאני יוצאת עימו) מה דעתכם על תגובה כזו מצד האקס? למה אקס טורח לומר על המשפט הראשון בשיחה שיש לו מישהי חדשה שהוא ישן איתה ולתאר באופן ציורי אותם ביחד (מדובר על בחור בן 32!) ? ועוד מספר לבחורה החדשה עליי?? אשמח לדעתכם

לא כדאילתהות על קנקנו ומניעיו של מישהו אחר; תתמקדי בעצמך. עשית טוב שהתנתקת מאחד שאינו מכבד פרטיות (שלך או של אחרות), מלהג על אונו כצליל פתיחה, וטורח להוכיח ש 'אצלי הכל בסדר'. move on או בעברית: שלום ולא להתראות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה