לא מצליחה לשחרר מהראש שלי את האקס

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/01/2014 | 16:46 | מאת: אנונימית89

אני מאוהבת באקס קשות למרות שניפרדנו לפני 8 חודשים אני רוצה רק אותו. מאז יצאתי לדייטים עם בחורים אבל זה פשוט לא זה. אני בת 23.

ראשית, לעניין ה 'הזדמנות השניה': אם יש לך תחושה שמה שהפריד ביניכם יכול להיות נושא להפקת לקחים ושינוי משהותי שלכם - כדאי ליצור קשר ולברר את מידת העניין של הבחור במפגש. שנית, לגבי ההשוואה של מה שאת מוצאת לעומת מה שהיה לך: הזיכרון הוא משהו שידוע לשימצה: תמיד סלקטיבי ומוטה לטובת העבר; זה מה שנקרא 'נוסטלגיה'. אל תאמיני להרהוריך. סביר יותר להניח שמציאת בן זוג שעונה לדרישותיך הוא משהו שלוקח זמן, ולכן שמונה חודשים בהחלט יכולים לא להיות מספיקים למשימה. טוב שאינך רק מתרפקת על העבר; לכי בו זמנית בשני כיוונים: בדקי את האפשרות ל'מקצה שיפורים' עם ה אקס, אבל אל תוותרי על אף הזדמנות ליצירת קשר חדש. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה