חבר לשעבר שנפטר

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

09/12/2013 | 13:47 | מאת: מלי

ולא הספקתי לראותו לפני מותו אני בדיכאון בגלל זה תוכל לעזור לי בבקשה תודה

הדרך היעילה להתגבר על 'דיכאון מצבי' היא פעילות שקשורה לארוע. תוכלי לכתוב או לדבר עם בני המשפחה, לכתוב לעצמך 'יומן זכרונות' שקשור אליו, למסגר תמונות משותפות, וכו'. עוד מה שניתן זה ליצור 'תכנית עבודה' לימים הבאים ולהקפיד לבצע אותה. להתחיל עם מספר פעילויות קטן, ולהוסיף פעילות או שתיים מדי יום. צריך לכלול פעילויות שקשורות למגע חברתי. אם מצב הרוח המדוכדך אינו משתפר תוך כמה ימים עליך לפנות לפסיכולוג/ית קליני. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

10/12/2013 | 13:16 | מאת: מלי

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה