כואבת ומתלבטת

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

28/10/2013 | 15:51 | מאת: איילה

שלום רב, בת 40 גרושה ואם לילדה מדהימה בת 14. עד לפני חודשיים הייתי בקשר עם גבר בן 35, הקשר נמשך 3.5 שנים. מדהימות, לא היינו גרים ביחד אבל קשר זוגי לכל דבר ועניין עם עליות ומורדות אך תמיד התגברנו. לפני כחודשיים התפתח ריב קשה לאחר כמה ימים שהוא לא היה מוכן לדבר איתי פניתי לחברה טובה שלו וגם לקרובת משפחה שלו ושיתפתי אותן בכמה דברים אישיים לגבינו ובפרט מאוד אישי לגביו (בעיה של חוסר תפקוד לאחרונה). לצערי זה התברר לו והריב הפך להיות ליותר קשה. אני מודעת לכך שמה שעשיתי חמור מאוד ופגעתי באמון שלו. נעשתה טעות קשה. מאז (למעלה מחודשיים) אנחנו בקשר רדוד מאוד. הוא בקושי מוכן לדבר איתי ואני נלחמת על הקשר. להחזיר אותו כי אני אוהבת מאוד. הוא מתרץ ב"תני לזמן לעשות את שלו, אל תחפרי, אל תמאיסי וכו'" ואני יושבת כמו דבילית ומחכה כי אני אוהבת אותו. האם אני עושה טעות?

את אמורה להיות יושבת לא כי את דבילית אלא כי ככה בן הזוג מרגיש. נראה לי ממה שאת מספרת כי פעילות היתר שלך נתפסת בעיניו כמשהו מטריד, ככה שהצורך להתאושש מזה אינו נשמע כרעיון רע. מה שלא עושה השכל, עושה הזמן. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה