חייב עזרה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

14/09/2013 | 23:20 | מאת: ארי

שלום אני ארי בן 20 לוחם..לפני כשנה התחילה לדבר איתי ידידה שלי שחבר שלי רצה כבר כמה שנים..בהתחלה סירבתי לה כמה פעמים עד שנכנעתי והחלטתי להיות איתה..הייתי איתה ונפרדתי ממנה אחרי שבוע בערך כי הבנתי שזה פוגע בחבר שלי ואז הרגשתי אחרי כמה ימים שאני לא יכול בלעדיה וחזרנו אחרי שחזרנו פשוט הכל נהיה יותר גרוע ושוב נפרדנו בגללי והרגשות שלי ירדו והיה לי טוב להיפרד ממנה והיא הייתה שבורה ואיזה חודש לא דיברנו ופתאום בום חזר לי הכל..החלטתי שהפעם אני לא מוותר עליה ולא מפחד מאף אחד..והצלחתי להחזיר אותה אליי..וגם קיללו אותי חברים שלי וזה קצת השפיע עליי והייתי מבואס אבל לא נפרדתי ממנה..היא ראתה שלא טוב לה איתי כי אני מבואס ופחות משקיע ונפרדה ממני לפני כחודש..בחודש האחרון אני כבר לא בן אדם אני מנסה בכל דרך להחזיר אותה אליי..אני לא מסוגל בלעדיה מעבר לזה שאני אוהב אותה..היא הייתה החברה הכי טובה שלי היא התאימה לי פשוט בול, אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות..ועכשיו מבחינה חברתית ירדתי במעמד שלי ואני מפחד שאני כבר לא מעניין אותה..

כמו שלומדים להתגלח ככה לומדים להיות נכונים ועניניים במצבי זוגיות. לוקח זמן וטעויות עם חתכים. קח את הפרשיה כחלק מ'גיל ההתבגרות'. כדי ליצור תפנית לפעמים זקוקים לפסק זמן. פנה אליה רק עוד חודש, במידה ורגשותיך יהיו כהיום. אם היא אינה נענית, תחתוך, וזרום הלאה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה