האם ניתן לפתור את הבעיה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

03/09/2013 | 20:30 | מאת: אולג

אשמח לקבל הצעות מכולם . אני נשוי + 1 קרוב לעשר שנים , כבר בשנים הראשונות הרגשתי שאשתי לא מתה על סקס , מבחינת התדירות , היוזמה והחשק שהלך ודעך עד למצב שקרוב לאפס , היום הוא כבוי ואני לא מצליח לעורר אותו . חשוב לי לספר כי גם לפני הנשואין החשק שלה לא היה בשמים , חשבתי שמשהו ישתנה במשך השנים אבל זה הלך ודעך . בשיחת נפש לאחר משבר בנושא (עברנו יעוץ מיני) היא פלטה שהמין לא חסר לה והיא יכולה לחיות גם בלי סקס ואם הא עושה סקס אז זה בשבילי . מה אספר לכם מאז אני כבוי ואינני מסוגל ליזום יחסי מין איתה , אשתי יוזמת ואז אנחנו מקיימים יחסים שזה כמובן בשבילי בלבד (תעלה ותגמור) וזאת על מנת שיהיה שקט בבית ושאני לא אתלונן יותר. המשפטים ואיך שכול יחסי המין נעשים דפק לי את הראש ונוצר מחסום אצלי שאני לא מסוגל להתגבר עליו . אשמח לקבל המלצות איך לצאת מהסיפור הזה . שנה טובה וחג שמח לכולם.

ממה שתארת נראה לי שהנתק גדול וכדאי להסתייע באיש/ת מקצוע. פסיכולוג/ית, לא רק סקסולוג/ית. ראשית, צריך לכרוך מיניות ב 'יחסים' ולראות האם אישתך טעונה במרירות או אכזבות מהתנהלותכם כזוג וכמשפחה. שנית, צריך לבדוק האם לאישתך עכבות או הסתייגויות על רקע תרבותי או דתי ולבחון כיצד לגשר ביניכם כשמדובר בפרקטיקה וב'טכניקה', אם אכן העניין ממשי. כעת מגיע תור התהליך היותר מהותי: לרדת לפרטי פרטים באשר למה כן, מתי, ואיך - אישתך כן זמינה ומעוניינת בחווייה ובהנאה המינית. יש מעט מקרים בהם האישה אכן 'כבוייה', וקיימים תהליכי 'עוררות' שלפעמים משנים את הנטיה הראשונית; משהו בסגנון של: עם האוכל בא התאבון... פעמים רבות, כך מנסיוני, בן הזוג הוא המפתח: באופן שהוא מייצר את הגרייה הנכונה: הרגשית והפיזית. אם היוועצות מקוונת מתאימה לכם, כנסו לאתר שלי, ונראה איך ממשיכים משם. http://www.online-counseling-dr.com/Hebrew_Speaking_Psychologist.html כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה