צורך מוגזם ביחסי מין

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/04/2013 | 14:58 | מאת: אבי

שלום, אני בן 40 נשוי לאישה בת 30. בזמן אחרון מרגיש צורך ביחסי מין כמה פעמים ביום, כאילו חזרתי לגיל התבגרות. אישתי לא נגד זה, אבל יש לי בעיה לעשות זאת כאשר אני לא רואה חשק מבחינתה. בקיצור אני נמצא במבוא סתום, בצד אחד אני יכול לעשות זאת ללא חשק רב מצד אישתי, מצד שני אני לא רוצה לעשות את זה כך. אני בסוג של דיכאון מזה. מה אני אמור לעשות? האם זה נורמלי בגילי למשיכה מינית בתדירות כזאת? האם זה נכון להציע לאישתי כדורי חשק?

עוררות וחשק כמה פעמים ביום אינם 'מוגזמים' כל עוד מדובר במשהו טבעי שמהווה עבורך הנאה ולא כרוך בהתנהגות בעייתית / לא הולמת שסותרת ערכים או תפקוד שגרתי. בהחלט נורמלי לגילך ולכל גיל כשזה קורה. טוב אם 'תשחק אותה' כמישהו שמפתה או מנסה לפתות את אשתך; אם זה 'לא מזיז לה' נסה לייצר לאשתך 'זמן איכות' שבו תוכל להכנס לאווירה המתאימה. אם זה מתאים לה, כדורע חשק זה רעיון שיפוצי מאד. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה