זוגיות במשבר בבקשה זקוקה לעזרתכם!!!

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

03/04/2013 | 00:04 | מאת: iren

שלום, אני וארוסי חזרנו לקשר לאחר שהיינו פרודים שנה והיינו צריכים להתחתן בקיץ 2012 אני בת 25 והוא 31. הבעיה היא שאני מרגישה מאוד רע עם עצמי ומאוד מתוסכלת בגלל שאני מרגישה שבתת מודע שלי אני עושה את זה בגלל שהוא מפרנס אותי משלם לי על הרישיון הוא קנה בית ורכב שיהיה לי בסיום הרישיון. מה אני אמורה לעשות מאוד טוב לי כלכלית ומצד שני אני מרגישה נצלנית ומצד שלישי אני לא מרגישה תשוקה ורצון להיות איתו ביחסים אינטימים!!!!!!! והוא מאוד לוחץ להתחתן ורוצה לסגור לקיץ הבא ! אני לא רוצה להתחתן זה לא קשור אליו אידית והוא לא מבין פשוט הורים שלי גרושים מאז שאני בת 8 ואני מפחדת להתחתן והוא רואה את זה כסתם גחמה, אני לא יודעת מה לעשות כי אני מתפשרת רע לי אני על סף התמוטטות בא לי לברוח לאי בודד ולא לחזור!!! מה לעשות?????????? תעזרו לי בבקשה!!!!!!!!!

אם מה שתקראי יספיק לקבלת החלטה נבונה - מה טוב; אם לא, פני ללא דיחוי ליעוץ מקצועי, או איתי או עם מי שתמצאי לנכון. מה שיסייע לך זה להגיע לסדר עדיפויות: מה חשוב יותר, מה פחות ומה לא. והנה ההמלצה שלי: חתונה בגילך צריכה להיות מושפעת מהרכיבים הבאים: א. הרגשות שלך כלפי בן הזוג ביחס ל: 1. משיכה מינית, 2. הערכה בשל אישיותו, 3. השפה המשותפת איתו (ערכים, עניין משותף). כל אחד משלושת הרכיבים צריך להיות לפחות 9 בסולם של 10. ב. כל מה שתשימי כאן - יהיה בסדר. במילים אחרות: ממש לא חשוב מה בא מכאן והלאה, כי במהלך החיים הכל משתנה ואין לשום דבר נוכחי משקל ממשי לאורך שנים רבות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

14/04/2013 | 23:55 | מאת: עופר

התשובה המתומצתת עונה בבהירות על סדר העדיפויות לנישואין, אולם חסרה בה התייחסות לבעיה הספציפית שהעלתה השואלת - שהיא חרדתה מפני נישואין באופן כללי עקב גירושי הוריה, דבר שאינו מאפשר לה שיקול עניני. בכבוד עופר

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה