בעיה אישית בזוגיות

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

18/02/2013 | 16:16 | מאת: אנונימית

שלום רב אני נשואה באושר קרוב לשנתיים לבעל מסור ואוהב, יש לנו ילד ואנו מתכוננים להביא בעתיד ילדים נוספים ולחיות ביחד עד זיקנה ושיבה. לבעלי יש חבר רווק שמאד דומה לי באופיו, לשנינו יש אופי יוצא דופן, הרבה פעמים בעלי מספר לי עליו משהו ואני חושבת לעצמי, וואי גם אני הייתי עושה בדיוק ככה. החבר הזה הוא חבר מאד מאד טוב של בעלי, הם גדלו ביחד בכל גיל העשרה ועברו הרבה דברים משמעותיים ביחד. לאחרונה החבר הזה התארח אצלנו עם עוד חבר לסופ"ש, והגעתי למסקנה שאני נמשכת אליו ואוטוטו יכולה להתאהב בו. ופתאום בעלי מתחיל להיראות לי פחות מושך ואני מתחילה לפנטז על החבר. ברור לי שבניתי עם בעלי זוגיות יציבה ואסור לי לתת לגורמים מערערים לחדור בינינו. מצד שני אני ממש מתעניינת בחבר הזה סקרנות שבחציה היא אינטלקטואלית ובאה מרצון להכירו ובחציה היא עם אופי מיני. מה עלי לעשות? יש לציין שאנו גרים בדרום והחבר במרכז ולא יוצא לי להיפגש איתו הרבה. ולמרות זאת הוא תמיד נמצא אצלי ברקע, כבר מס' חודשים, מאז הפעם הקודמת שפגשתי בו. איך להעיף אותו מהחיים הפנימיים שלי?

18/02/2013 | 19:22 | מאת: d

לא צריך להעיף, צריך לא להכניס. מצבים שכאלו קורים ויקרו. העולם המודרני מייצר מפגשים עם מועמדים פוטנציאליים לזיווג כמעט כל יום. רווקים תמיד יכולים להראות יפים יותר, כי הם לא מחליפים חיתולים ולא שוטפים כילים בתדירות גבוהה כמו נשואים... כל זמן שהזוגיות שלך מתאימה לך, ושווה מאמץ ל'עידכון' ו 'כיוונון' - כדי להתאמץ עוד ועוד כדי לשמר אותה. כדאי להציף את העניין עם בעלך ולייצר מנגנונים ששוברים שחיקה ומעלים את רמת האטרקציה. במקום להזמין חברים רווקים, לצאת לסוף שבוע שיוקדש לסקס בסגנון תקופת הרווקות. במקביל, לא צריך לייצר הזדמנויות שבהן המגמה הזאת תעצר, וזה אומר במקרה שלכם שהחבר המסוים יקבל הזמנה למפגש מחזור בעשור הבא. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה