הילד לא אוכל

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

16/02/2013 | 09:21 | מאת: איילת

שלום. מדובר בילד בן 4 שנים. בהיותו בן שנה וחצי (בסמוך לתחילת הבעיות בין ההורים שכיום גרושים) הפסיק לאכול. כיום אוכל רק מטרנה, תפוח או בננה. מבין את הצורך לאכול אך מסרב. ההורים עצמם עברו טיפול והדרכה להתמודדות עם הילד ללא הועיל. הילד גר עם אמו ובן זוגה ועם אחיו החורג שכיום בן 14 שנים. מה ניתן לעשות והאם יש טיפול לכך באזור הצפון. תודה מראש

אם נשללו כל הסיבות הרפואיות באמצעות רופא הילדים, סביר שמדובר בבעיה תקשורתית-רגשית כלל משפחתית שניתן להתגבר עליה באמצעות שיתוף פעולה עם כל המבוגרים שבסביבת הילד. צברתי נסיון במקרים כאלו, ואם היוועצות ב סקייפ מתאימה לכם, כנסו לחלק העברי באתר שלי ונראה האם ואיך ממשיכים הלאה http://www.online-counseling-dr.com האלטרנטיבה היא לפנות לשירות הפסיכולוגי במקום מגוריכם - סביר שהגן שלו מקבל את הכיסוי העירוני; או לפנות לפסיכולוג/ית שמתמחה בתחום ההתפתחותי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה