קושיי

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/01/2013 | 14:23 | מאת: ענת

התאהבתי בבחור וזו הפעם הראשונה שלי , לא הולך לנו . אני מנסה לוציא אותו מהראש שלי ולא כל כך הולך לי לפעמים קשה לי עד מאוד . לא יודעת מה לעשות אני מנסה לשכנע את עצמי שהוא לא טוב בשבילי כי אני לא רוצה אותו יותר , אני מחכה כבר להכיר מישהו אחר וחוששת שזה לא יקרה כי אני כאילו מחפשת את האופי שלו במישהו אחר . מה עליי לעשות?

החיים הבוגרים מחייבים 'המשך הדרך' למרות תקלות ואכזבות; לא כל מי שאת רוצה ירצה אותך ואת צריכה להמשיך ולחפש את האושר במקום אחר עם מישהו אחר. סביר להניח שלא כל מי שירצה את חברתך יהי זה שאת תרצי את חברתו... בקיצור: מה שאת חווה זה חלק ממה שקורה בחיים, וצריך לדעת להתמודד עם זה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה