אני מותשת

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

18/01/2013 | 10:29 | מאת: ליה

אני נשואה +2 בת 25 איני עובדת מגדלת את הילדים בעלי עובד 14 שעות כל יום אני מרגישה עייפות נפשית נמאס לי מהזוגוית הזאת בשעת משבר שקשור לבית ולילדים אני לא מרגישה כוח רק לחץ מבעלי...אני צריכה להרגיע אותו ולהגיד שהכל בסדר אבל לי אף אחד לא נותן כוח ההפך רק לחץ נפשי... הוא אבא טוב בעל טוב חרוץ עוזר אבל במצבי לחץ אני צריכה להרגיע אותו את העצבים שלו. פעם הוא היה מכה אותי אם הייתי אומרת משהו לא במקום היום למדתי פשוט לשתוק או להגיד בדרך אחרת...אני עייפה מותשת ממנו כבר לא בא לי לשכב איתו אפילו אני לא מרגישה עליו משיכה מינית הוא באמת בן אדם טוב כשהכל טוב! אני רק בוכה בשקט הילדים הקטנים שלי כבר שואלים למה אמא בוכה נמאס לי כבר!!!!!!!!!

כדאי שתחפשי חומר כתוב על 'שחיקה בנישואין' ותתחילי דיאלוג עם בעלך. סביר להניח שמצבו לא פחות עגום ממצבך: עבודה מתישה ואישה לא שמחה... אם לא תסתייעי בשיטת 'עשה זאת בעצמך' המהלך הבא הוא לפנות ליעוץ זוגי. אני מעריך ש5-10 מפגשים יספיקו כדי לשנות את מצבכם. אם הישיבה בבית ודיאלוג מול מצלמת האינטרנט נראית לכם - כנסי לחלק העברי באתר שלי, ונראה איך והאם ממשיכים ככה. http://www.online-counseling-dr.com אם זה לא מה שיסייע - חפשי מישהו מתאים באזורכם. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה