פסיכולוג

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

08/01/2013 | 12:10 | מאת: סיסי

היי זקוקה דחוף להמלצה לפסיכולוג דחוף,לאחר שבעלי בגד בי פעמיים (לא עם אישה)באמון ,שיחק בבורסה והפסיד הון ,קשה לי לחזור לשגרה ולזוגיות

אם יעוץ באמצעות ה סקייפ מתאים לך, כנסי לאתר שלי, ושם לחלק העברי, ונראה האם ואיך ממשיכים משם. http://www.online-counseling-dr.com אם את רוצה במפגש 'ממשי' - כתבי למייל שלי [email protected] את מיקומך בארץ ושתיים שלוש שורות על מה שמטריד אותך ואראה אם אני מכיר מישהו שיתאים. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה