אהבה חד צדדית

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

07/01/2013 | 15:27 | מאת: עדי

הכרתי מישהו לפני כמה חודשים , ואני חושבת שהתאהבתי בו עוד מהפעמים הראשונים שנפגשנו . הייתה תקופה שלא ראיתי אותו 3 חודשים בערך , וכיום כשאני נפגשת איתו אני לפעמים מתרגשת ומרגישה "חלשה" לידו או מאין רגישות יתר .אני רוצה להמשיך להיות איתו בקשר זוגי . אבל קשה לי איתו ואני מרגישה שהוא לא רוצה כנראה באיזשהוא מקום. אני לא יודעת אם אני רוצה להמשיר הלאה , אבל אני מרגישה שיהיה לי קשה מאוד אם לא יהיה איתו בקשר ואפילו לא הצליח להכיר מישהו כמוהו . אבל מצד שני אני מנסה מאוד לא להיות דבק אליו , למרות שקשה לפעמים לתקשר איתו כי לטענתו הוא עסוק . לא יודעת מה לעשות !!

הימים בהם הבחור ניגש עם פרח - נגמרו. לא כדאי להמשיך לצפות שמשהו יקרה. כדאי להיות יעילה ופעילה: שוחחי עם הבחור, בלי להסתיר את רגשותייך. תאמרי לו את מה שרשמת כאן. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה