החזרת עטרה ליושנה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

22/12/2012 | 22:36 | מאת: עדיין אוהב

לפני מספר שנים הייתה לי מערכת יחסים נפלאה אך קשה עם בחורה. מאז ועד היום היו לי מספר מערכות יחסים , האחרונה הייתה לפני מיסוד הקשר. כל כולן של המערכות נכשלו בסופו של דבר עקב העובדה כי היא וזכרונה עדיין מקוננים בראשי. כיצד, אם בכלל ניתן להחזיר עטרה ליושנה ?

רצוי שתשים לב האם זה הזכרון או הכאב והאכזבה ממשיכים להיות חלק מימך. אכן יתכן שזאת אכזבה מאהבה אך כמו כל ארוע דחק אשר ניתן לעיבוד כך אפשר גם להקל עליך את החוויה הכואבת, חבל להפסיד קשרים בעיקבות כך. היתיעץ עם מומחה בתחום הטיפול הרגשי ורצוי מומחה בתחום הטיפול הקוגניטיבי

26/12/2012 | 19:03 | מאת: א

א

28/12/2012 | 15:00 | מאת: עדיין אוהב

כשפניתי התכוונתי לאפשרות כיצד לחדש את הקשר? המדובר יותר בזכרון כי הכאב והאכזבה פגו, אך הזיכרון נשאר. לעיתים יש רגעי משבר כמו אותו רגע כשכתבתי את הפנייה ורגע זה. המדובר ברגעים ספורים בלבד , ואולם, בכל זאת רציתי לדעת אם, ואיך ניתן לחדש קשר הגם ששני הצדדים טעונים ? לדעתי הייתה בינינו אהבת אמת וזכרונות אותה אהבה נשארו איתי.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה