פחד מחתונה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

25/11/2012 | 12:18 | מאת: אבי

שלום רב אני בן 38 יוצא עם חברה שנתיים הכל טוב בניינו לאחרונה חברה שלי לוחצת על חתונה.. תמיד אני הייתי מושך את הזמן. כרגע המצב שלי לא טוב אני מת להתחתן איתה רוצה לקנות את הטבעת עוצרות אותי מחשבות פחדים.. מה יהיה בעתיד מה יקרה אם נתגרש מה יהיה אם יקרה משהו ועוד ועוד... מחשבות שעוצרות אותי אני מת מפחד. נפרדנו לתקופה וממש קשה לי אני שבר. רוצה אותה מאוד אבל מפחד להתחתן איתה, מה עליי לעשות?

צר לי שלא אוכל לסייע כאן, בפורום הזה. ה'סיפור' שלך מאד אישי, דהיינו פרטני, דהיינו אינו מסתייע במידע כללי או בהנחייה בהתאם לגישה פסיכולוגית כזו או אחרת. אתה זקוק למי שיאזין לרקע באישי שלך ויעריך, יחד איתך, מה הגורמים שמייצרים את תחושת הפחד והאם כדאי לתת להם משקל או לעמעם את השפעתם; ואז - ליצור את התהליך שמתאים לך כדי להגיע ל'מקום' הרגשי שמתאים לך. אם המדיום האינטרנטי של יעוץ ב 'סקייפ' מתאים לך, כנס לאתר שלי, ונראה איך ואם נמשיך משם http://www.online-counseling-dr.com אם לא - חפש ב דפי זהב פסיכולוג/ית קליני או חברתי באזור שלך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה