משבר או שגעון זמני..

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

02/11/2012 | 01:13 | מאת: אלון

שלום רב. אני פונה אליכם בעקבות משבר חמור בזוגיות ביני לבין אשתי (בת 38). בראש השנה אשתי "נסחפה" לשיחות עם הלקוח שלה בפייסבוק, מאז זה עבר לSMS יומיומי עשרות הודעות ביום, כולל שיחות ובסוכות היא אכן נפגשה עם הבחור מספר פעמים גם בשעות הקטנות של הלילה,מאז אותו מקרה היא חדורת מוטיבציה להתגרש! לטענתה היא "לא מתכוונת להילחם על רכוש ולא על הילדים", נמאס לה מהשיגרה של בית עבודה ילדים, והיא רוצה לראות עולם.. ולבלות יותר. מאז אותו מקרה היא כבר לא אוהבת או נמשכת אלי ולא מוכנה למגע,אפילו חיבוק(לפני ראש השנה האהבה היתה וגם הסקס היה מצויין).תוך שבועיים היא התהפכה ב- 180 מעלות,כל המשפ' והחברים בהלם מוחלט, תמיד הינו הזוג היפה והאוהב. יש לציין שיש לנו שני ילדים, כמו כן הלידות היו בניתוח קיסרי והיא סבלה מהתקפי חרדה, הילדה הקטנה בת 4 הגדול בן 6. שאלתי היא: האם מדובר במשבר גיל ה-40, או שהיא פשוט מאוהבת בבחור ומורדת בקיים? או כל דבר אחר.. תודה

כל תקלה היא הזדמנות לשיפור. מה ששמעת מאישתך מגיע ממי שהיא 'טעונה' מאד. לפני שתפנה לפרשנות אודות 'שיגעון' או משבר ה 40' כדאי שתתבוננו יחד על מסכת חייכם ועל מה שהיא קיבלה מהזוגיות המתמשכת. ברור גם שהארוע עם ה'לקוח' אינו קשור ללקוח אלא לשניכם. מצבכם מצריך מעורבות של איש/ת מקצוע. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה