פחד בלתי נסבל מבגידה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

31/10/2012 | 23:17 | מאת: karina

היי , קשה לי להאמין שאני כותבת את ההודעה הזו אבל אני רוצה ייעוץ מקצועי בעבר התאכזבתי ובגדו המון באמון שלי קשה לי מאד להאמין באנשים ובטח שלבטוח בהם הסיבה שהגעתי לפורום - לאחרונה הפחד מבגידה לא מטיב עם הקשר שבו אני נמצאת אני מוצאת את עצמי כל הזמן חוששת האם הוא מתסכל על אחרות האם מפנטז על אחרות האם יבגוד בי מתישהו האם בוגד בי במחשבות ,בעיני גם מחשבות על מישהי אחרת זה בגידה דיברנו על הכל ביקשתי ממנו שיעזור לי להתמודד עם הפחד הזה אבל שנינו לא יודעים איך אני מוכנה לקרוא להעמיק לעשות כל דבר כי זה לא בריא לשנינו המצב הזה אשמח לשמוע מימך תודה

הנה הפניות http://www.doctors.co.il/forum-428/message-236#message-236 http://www.goodtherapy.org/therapy-for-trust-issues.html קחי את הנ"ל קקצה חוט; טוב שאת חשה בחוסר ההלימה בין המציאות ובין מה שמתחולל בנפשך. לכי עם זה וטפלי בעניין. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

01/11/2012 | 18:56 | מאת: karina

תודה רבה הכתבה מאד מעניינת וניתן ללמוד ממנה אשמח לקבל כתבות נוספות תודה,

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה