רווקה עם גרוש

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

21/10/2012 | 21:17 | מאת: מיכל

היי..אני מלאה בחששות התחלתי קשר עם אדם נשוי פלוס שני ילדים בגילאים 5 ו6 אני בעצמי רווקה ללא נסיון עם גברים בנוסף ההורים שלי מתנגדים בכל תוקף לקשר הזה..איני יודעת מה לעשות מצד אחד מעורב פה קשר חזק ועוצמתי כזה שלא יצא לי לחוות בחיי אני קשורה אליו ואל ילדיו מאוד..אך מצד שני יש את המשפחה שלא מוכנה לקבל את זה ומיתאבלת על כך בצורה קיצונית..אני אובדת עצות ומבקשת הכוונה..תודה!

לדעות קדומות יש הרבה מאמינים אדוקים; את צריכה להפריד בין דאגתה של משפחתך לשלומך ואושרך ובין דאגתם ל 'מה יגידו האחרים' עליהם. אם ההתנגדות היא על רקע תחושתם שהצרוף שלך ושלו אינו עיניני, כדאי להאזין ולבדוק האם אכן יש משהו בדבריהם. אם ההתנגדות היא רק בשל הסטטוס של 'גרוש עם שניים' - כדאי להתעלם מרגשותיהם ולהתמקד בשלך. באשר לעריכת 'בדק בית' תחושתי לגבי בחירתך: יש באתר שלי, בחלק העברי, במדור על זוגיות ומיניות כמה כתבות על 'בחירה נכונה' של בני/ת זוג: http://www.online-counseling-dr.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה