התחלה של קשר

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

09/10/2012 | 22:36 | מאת: רינה

שלום דוקטור לפני כחודש היכרתי בחור נחמד ומחפש קשר רציני אנו לוקחים את הדברים לאט .. אך קרה משהו שהפריע בדרך לפני כשלושה ימים ישבתי עם החבר שלו שהוא במקרה אחד שהיה איתי בקטע מיני לפני מספר שנים..ישבנו דיברנו בספונטניות..אך מהר מאוד הגענו למצב של מיטה.. אחרי המעשה הרגשתי חרטה משתי סיבות אחד..מכייון שלא עמדתי על שלי וסירבתי..והבטחתי לו שזה נישאר בעבר לפני שנים ואין מצב שזה יחזור הקטע מיני. שתיים..שלא קיימנו יחסי מין מוגנים(ללא קונדום)ולא היתה גמירה בתוך)..ועכשיו אני טיפה בסטיגמה שמא נידבקתי..ואנני לא יודעת מה לעשות כרגע ..אם לעשות בדיקות מתי ואיך? ומה לעשות עם הבחור ההוא שרוצה איתי קשר רציני?האם לומר לו את האמת שמא יכעס?או פשוט לשתוק ולהמשיך כרגיל איתו קשר ולא לגלות לו על הקטע החד פעמי עם הבחור ההוא(חבר שלו) מחכה למשוב בתודה..

טוב להיות אחראית ולהעביר את החששות מוקדם ככל האפשר, אבל יחד עם זה לא טוב להכנס להסטריה. בדיקת איידס מגלה מה מצבך לפני 6 חודשים... כך שאם הבחור מוכר מהעבר ואין סבירות גבוהה שמהווה מקור לנגיף, צריך לראות את הארוע כתמרור אזהרה ולהמתין בדריכות עוד כמה חודשים. לגבי הקשרים שנוצרים ומתהווים עם הבחור החדש: לא כדאי 'להתוודות' כי לא עשית מה שפוגם את הקשר המתהווה, כי בעצם עדיין אין משהו מחייב. אבל: קחי את ההתנהגות שלך כבבואה לשלו; תבדקי עם עצמך האם את באמת רוצה בקשר. תשאלי את עצמך מדוע אינך מגיעה למחויבות רגשית כליו בזמן הנוכחי. ככל שתגלי על עצמך כך תוכלי לנווט את הדרך אליו, או ממנו. תוכלי להעזר בכמה כתבות אודות יצירת קשרים במדור על מיניות וזוגיות בחלק העברי באתר שלי http://www.online-counseling-dr.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה