משבר גיל ה 40??????????

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

01/10/2012 | 20:04 | מאת: מבולבלת

נשואה 16 שנה + שלושה ילדים עד לפני שלושה חודשים הייתי מאושרת לפני שלושה חודשים גליתי שבעלי מנהל קשר של שיחות וסמס עם מישהי בעיקבות גילוי זה הוא החליט שהוא מאס בחיים שהוא חי והחליט לעזוב את הבית, (הקשר עם אותה בחורה נותק כי היא נשואה) לפני חודש הוא עזב אבל מתגורר מס' צעדים מהבית מה שמאוד מבלבל את הילדים ומקשה עליהם, מצד שני הוא שרוי במין דיכאון משהו לא ברור שאיני יכולה לדרוש ממנו להתרחק, הוא אדם מדהים שהיה מאוד דומננטי בבית ובחיי ילדיו, עד היום לא ברור לי או לסובבים אותו מה הוא רוצה???? מה אני אמורה לעשות???

אכן כן, יש דבר כזה - 'משבר גילאי ה 40'. לא צריך לקחת את ההתרחשויות האישיותיות-התנהגותניות שבעלך חווה רק באופן שלילי; כל משבר הוא הזדמנות ליצירת דבר חדש. אם להסתייע בלשון הגששים, אנשים בגילי ה 40 חווים מעבר מתחושת 'לעבוד לאכול ולישון' לשאלה 'אז מה היה לנו' שמנסה ליצור את התשובה ל 'אז מה הלאה?' כדי לראות את המצב מנקודת מבט בעלך, צריך להבין את המושג 'צורך' במובן המקצועי - פסיכולוגי. כללית, תחושת חוסר ההלימה של החיים ל 'צורך' זה או אחר מביאה הרבה אנשים למצב בו הם 'שוברים את הכילים' כדי ליצור תבנית חיים שעונה על ה 'צרכים הפסיכולוגיים' שלהם. זה הזמן להתיעץ עם איש/ת מקצוע; הציעי לבעלך. כהכנה כדאי לקרוא את הכתבות במדור על מיניות וזוגיות, בחלק העברי של האתר שלי http://www.online-counseling-dr.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

לא הכל צריך לשייך לגיל ולמשבר, יש גם יחסים בין בני הזוג שרצוי לברר , אני מציעה שיחה פתוחה , וכן גם יעוץ מקצועי. כל מה שיאפשר שיחה יהיה נכון לעשות

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה