מתח מיני

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

24/09/2012 | 21:12 | מאת: דני

שלום! שמי דני ואני בן 25. אני נמצא בקשר זוגי בערך שנה עם חברה שלי, 23. שנינו דתיים ושומרים נגיעה. אנחנו נמשכים אחד לשניה אך לא מרגישים מתח מיני באוויר במהלך המפגשים שלנו. הבחורה לא מרגישה שאני נמשך אליה למרות שאני כן. אני מעוניין לשאול האם מגע עתידי בנינו שכמובן חשוב לשנינו ע"מ להתקרב יוכל ליצור את אותו מתח מיני? האם נכון לסמוך על המגע כדבר שיסייע לנו לפתח את היצריות? (חברה שלי בעלת ניסיון מקשרים קודמים שלה וממה שהבנתי ממנה היא חוותה את אותו מתח שחסר לה איתי. לעומתה, אני נמצא איתה בקשר הראשון שלי ולא חוויתי מעולם מתח מיני עם בנות.) תודה רבה!

השאלה שלך מזכירה לי את האימרה: 'עם האוכל בא התאבון'. גם המיניות עובדת ככה, אבל לא ממש... כלומר: הנאה מינית תעצים קשר, אבל אם אין תחושת תשוקה מוקדמת - הקשר הזה יתפוגג. לא כדאי לתהות ולחקור במופלא... ותחושת מתח מיני כלפי האחר/ת היא משהו שכזה. כשזה איננו, טוב ללכת הלאה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה