מערכת יחסים של ארבע שנים

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

14/09/2012 | 18:22 | מאת: יעל

אנחנו נמצאים במערכת יחסים של ארבע שנים הכרנו שאני הייתי בת 18 והוא בן 23. הוא החבר הראשון שלי אני השלישית שלו. בשנתיים הראשונות למדתי מהי אהבה והיא מערכת יסחים, מהם יחסי מין וכו', חוויתי איתו את הנשיקה הראשונה ועד ליחסים מלאים. כיום לאחר ארבע שנים (אני בת 22 והוא בן 27) אני מרגישה תחושה גדולה של שיגרתיות ומיצוי הקשר. חשוב לי לציין שאנחנו מאד פתוחים בקשר שלנו ומדברים על הכל, למשל איך ניתן להוציא את הקשר מהשיגרה ולפעול על מנת להוסיף לו יותר פלפל. בן זוגי באמת השתנה וניסה לעשות לא מעט על מנת להוסיף חידושים וריגושים למערכת היחסים. אך אני עדיין לא מרגישה תחושה של סיפוק מהקשר למרות שהוא מתנהג אליי ממש כמו מלכה.חשוב לי לציין שאני אוהבת אותו, אך הפחד העיקרי שלי הוא מכך שאהבה הזאת לא מספיקה בשביל חתונה. כרגע אנחנו בפסק זמן שהתחיל מיוזמתי. חשוב לי לציין- אני אוהבת אותו אין לי ספק, אבל אני תוהה ביני לבין עצמי האם זו אהבה לגבר או שמא אהבה הפכה לידידות כבוד והערכה. אנילא מצפה אחרי ארבע שנים שיהיו לי פרפרים בבטןכל פעם שאני רואה אותו.. איך ניתן לדעת האם זה בן הזוג איתו אתה רוצה להתחתן ולהביא ילדים לעולם? תודה מראש יעל

ראשית, למה שלא שאלת: השינוי האישיותי מגיל הבגרות לגיל הבחרות משפיע על האופן בו מערכת היחסים מתפרשת. אל תיבהלי מהתחושות שלך; לא כל מה שמתאים בגיל אחד גם ממשיך להתאים בגיל בוגר יותר. שנית, למה ששאלת: כנסי למדור אודות מיניות וזוגיות, בחלק העברי באתר שלי. יש שם כתבה על 'בחירה נכונה של בן/ת זוג'. www.online-counseling-dr.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה