בעיה בזוגיות: לב אבן

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

09/09/2012 | 23:19 | מאת: אנונימי

שלום אני בן 20 אני יוצא אם חברה שלי כבר מעל חצצי שנה שתיינו היינו נגד מערכות יחסים ועד שהכרתי אותה עשיתי הכל בשביל להיות איתה למרות שהיא לא רצתה עכשיו היא אמרה שהיא אוהבת אותי. התאהבה מעל כל הראש אמרתי לה שאני גם אבל אני לא יודע אם אני באמת אוהב אותה כי הראש שלי איתי ולא בעננים אני לא חושב על לזרוק הכל ולהיות איתה או להתחתן איתה {למרות שאני צוחק על כזה דבר} פשוט אף פעם לא חוויתי אהבה לפניי זה ואני לא יודע מה ההרגשה ובזמן האחרון יש הרבה ריבים כשאנחנו לא ביחד {אני בצבא} אבל כאשר אני יוצא אין ריבים וכלום הכל מושלם. ובזמן האחרון הקשר הזה מאוד מעצבן אני חושב על אחרון אני חושב על כל הנשים שהיו לי לפניה אני רואה חיסרונות בקשר אבל למרות הכל אני לא רוצה להפרד ממנה וגם לא חושב על זה בכזאות תדירות... מה קורה לי ?

נראה שאינך במקום הכי טוב אבל אתה חושש מלהפרד ולאבד את היציבות - שהיא בעצם די רעועה. אם אני לא רחוק ממה שאתה מרגיש, הצעתי היא שתפרדו לשלום ותתנסה במערכת יחסים אחרת. לא כדאי להסתפק במועט. ראה הרבה כתבות שנוגעות למצבך במדור על זוגיות ומיניות, בחלק העברי באתר שלי www.online-counseling-dr.com כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה